Cégünk nadrágok, szoknyák, ruhák, pólók, blúzok, mellények, kiskabátok, blézerek, kosztümök, kabátok, overálok, gyermekruhák javításával foglalkozik. Zipzárt cserélünk nadrágban, szoknyában, kabátban, de gyermekruhákban és síoverálban is. Ha hosszú a nadrág, vagy idejét múlt a szoknya hossza, netán egy sikeres fogyókúra után van, és méretre igazításra van, szüksége várom szeretettel. Ha kedvenc farmernadrágja szakadás miatt a szekrényben áll, foltozás segítségével újra használhatja.

Kiskabát, átmeneti kabát, téli kabát: ezek béleléssel készültek mind, de ha a bélés ” elérett”, de a kabát anyaga még használható, bélés cserével felújítható kedvence. Használat során a zsebekkel készült ruhák, nadrágok, szoknyák, dzsekik, blézerek, kiskabátok, kabátok zsebei nagy igénybevételnek vannak kitéve. A Rita Ruhaszervizben zsebcsere szolgáltatást is igénybe veheti.

Ha blézerek, kiskabátok, kabátok, pulóverek ujja hosszával nincs megelégedve, vagy nem elég jó a formája, kis igazítással komfortosabbak lesznek e ruhái is. Gombok, patentok, tépőzárak megerősítése, cseréje után újra hordhatóvá válnak kedvencei.

Egy szép függöny gyönyörűvé varázsolja otthonát! A sötétítő függöny, ami kellemes hangulatot ad otthonának, valamint a hozzá harmóniában illő díszpárnák elkészítését a Rita Ruhaszerviz vállalja. Ha egyéni elképzelése van az ágyneműhuzatával kapcsolatban, az Ön által kiválasztott anyagból elkészítem. A bőrkabátja, bőrnadrágja, bőrszoknyája javítása, zipzár cseréje, méretre igazítása is megoldható a Rita Ruhaszervizben.

Várjuk szeretettel!